fbpx
070 565 21 15 info@mtomarin.se

Rekond och uppfräschning

Vi är experter på rekond!

På MTO Marin kan du lämna in din båt för rekond, polering, sätestvätt med mer.

Rekond- Boka rekond online med oss genom att använda formuläret nedan eller ring oss på: 070 565 21 15.

Vi tillhandahåller också båtserviceskadereparation, båtförvaring och konservering.

Följ våra sociala medier på www.facebook.com/mtomarinstockholm och www.instagram.com/mtomarin för kampanjer, erbjudanden och den senaste informationen.

Varför är rekond nödvändigt?

Har du en äldre båt som behöver en uppfräschning? Är du intresserad av att köpa en använd båt men önskar att den såg ut som en ny? Med hjälp av rätt rekond så kan din båt se ut som vilken ny båt som helst på marknaden! 

MTO Marin är en av få anläggningar som erbjuder professionella rekondtjänster som förbättrar skicket på din båt avsevärt. Med hjälp av vår rekord kan du få uppleva känslan av en ny båt med endast en minimal kostnad.

Varför rekond på MTO Marin?

Vi är experter på rekond! På MTO Marin kan du lämna in din båt för rekond, polering, sätestvätt med mer.  Vi använder miljövänliga och skonsamma produkter som är kontrollerade och godkända av kommunen.

På MTO Marin använder vi oss väldigt flitigt av ångtvätt vilket rengör båten på djupet med hjälp av ånga. Denna metod är väldigt djupgående utan att vara skadlig för dig eller miljön. Vi erbjuder också mobil ångtvätt där vi kommer ut och ångtvättar din båt på plats.

  Vilka typer av tjänster kan jag hitta hos MTO Marin?

  Vid önskad uppfräschning och förbättring av befintligt skick på din båt erbjuder vi bland annat:  

  • Klädesreparation eller -byte
  • Refinering av trägolv
  • Strukturella båtskador

  Hur mycket kostar en uppfräschning av min båt?

  Allt beror på vad som behöver göras på din båt och hur skicket är idag. Vi tittar gärna på din båt innan vi ger dig ett pris för att kunna ge dig ett så bra pris som möjligt.

  Erbjuder ni transport om jag inte kan ta min båt till er?

  Självklart gör vi det! Vi har tillgång till transport och kan smidigt hjälpa dig med det. Hör av dig till oss för mer information.

  Har du en fråga?