fbpx
070 565 21 15 info@mtomarin.se

Konservering

Konservering din båt är avgörande om du vill använda den i många år.

konservering

Konservering- Boka konservering online med oss genom att använda formuläret nedan eller ring oss på: 070 565 21 15.

Vi tillhandahåller också båtförvaringskadereparationer, rekond och båtservice.

Följ våra sociala medier på www.facebook.com/mtomarinstockholm och www.instagram.com/mtomarin för kampanjer, erbjudanden och den senaste informationen.

Varför behöver jag konservera min båt?

Under vinterperioden fryser och expanderar vatten som finns kvar i olika delar av kylsystemet. Som ett resultat kan det skada cylinderblockgruppen, kollektorn, kylsystempumpen eller värmeväxlaren. För att undvika dessa problem kan du utföra vinterkonservering för att ta hand om motorn. Alla delar av motorn påverkas ständigt av klimatet, vilket påverkar deras funktion. Syftet med denna standard är att undvika korrosion innan motorn tas i drift eller driftsättas.

Vad erbjuder MTO Marin?

Hos oss kan du vinterkonservera din båt så att den är redo för sommaren och båtsäsongen. Vi går igenom och undersöker motorn och ser till att all underhållsarbete som är nödvändigt att utföras blir gjort inför båtsäsongen.

Våra specialister utför motorskydd under vintern, vilket hjälper till att undvika dyra reparationer och motorproblem under båtsäsongen. I början av säsongen utför våra specialister även annat skyddande arbete.

Vilka delar av båten konserveras?

Alla system som kan behålla vatten, däribland:

  • Motorn
  • Bränslesystem
  • VVS-system

Vad kostar en vinterkonservering?

Maila in din förfrågan till oss på info@mtomarin.se så hjälper vi dig!

Erbjuder ni transport om jag inte kan ta min båt till er?

Självklart gör vi det! Vi har tillgång till transport och kan smidigt hjälpa dig med det. Hör av dig till oss för mer information.

Har du en fråga?