fbpx
070 565 21 15 info@mtomarin.se

Skadereparation

Har du fått en skada på din båt? Vi löser det! 

Vi har de bästa teknikerna för skaderaparation för din båt.

Skadereparation – Boka skadereparation online med oss genom att använda formuläret nedan eller ring oss på: 070 565 21 15.

Vi tillhandahåller också båtservicebåtförvaring, rekond och konservering.

Följ våra sociala medier på www.facebook.com/mtomarinstockholm och www.instagram.com/mtomarin för kampanjer, erbjudanden och den senaste informationen.

Varför ska jag reparera min på MTO Marin?

Vi har bred erfarenhet och kunskap från att arbeta med plåt- och plastskador och har en egen skadeverkstad med lackboxar och stationer för riktning och spackling.

Oavsett vilken typ av båt du har, kommer MTO Marin att garantera en komplett reparationstjänst som garanterat reparerar din båt. Vi kommer att se till att din båt återställs i tidigare skick, utan skador. Den stora fördelen med oss är att vi gör allt under ett och samma tak. På så sätt slipper vi transportera din båt under reparationstillfället.

Vi samarbetar med majoriteten stora försäkringsbolag såsom Svedea, Atlantica och Folksam. Du kan lätt och smidigt anmäla din skada och reparera den hos oss.

Vilken typ av skador reparerar ni?

Våra reparationer för båtskador täcker alla skador  inklusive de orsakade av:         

  • Väder         
  • Kollision         
  • Brand

Hur mycket kostar reparationerna?

Allt beror på vad som behöver göras på din båt och hur skicket är idag. Vi tittar gärna på din båt innan vi ger dig ett pris för att kunna ge dig ett så bra pris som möjligt. Har du en giltig försäkring på din båt kan du smidigt anmäla skadan och endast betala självrisken.

Erbjuder ni transport om jag inte kan ta min båt till er?

Självklart gör vi det! Vi har tillgång till transport och kan smidigt hjälpa dig med det. Hör av dig till oss för mer information.

Har du en fråga?