fbpx
070 565 21 15 info@mtomarin.se
MTO Marin

ATV

Goes är ett franskt märke som säljer fyrhjulingar och ATV. Det har snabbt vuxit och blivit ett av Sveriges mest sålda märken.
GOES Iron

GOES Iron

IROM är en väldigt prisvärd ATV med EPS electronic power steering som standard. Servofunktion som är fartavkännande. Mycket skönt vid långa turer i svår terräng. Helt nykonstruerad växellåda som upplevs som mycket lättväxlad mellan hög- och lågväxel, back och neutral. Pålitlig maskin oavsett om du ska ploga snö eller dra en vagn. En kompakt och smidig maskin anpassad för arbete med alla egenskaper du behöver. Servostyrning, aluminiumfälgar, dragkrok, vinsch och 3-års fabriksgaranti som standard. Traktor B registrerad

 

Pris

GOES IRON: 64 900kr

GOES IRON MAX: 69 900kr

goes cobalt

GOES COBALT EPS / GOES COBALT EPS MAX 

COBALT är storebror till IRON. Motor på 495 cc med 35 hk motoreffekt och Bosch elektroniska insprutningssystem samt servostyrning som standard.
Skivbromsar på alla hjul och mycket bekväm sadel. Den här väljer du om du verkligen vill ha kraft. Servostyrning, aluminiumfälgar, dragkrok, vinsch och 3-års fabriksgaranti som standard. 
Traktor B registrerad.

Pris

Iron EPS: 64 900kr

Iron EPS MAX: 69 900kr

goes space

GOES SPACE 70

Ska de stora ha en så ska de små också ha en så klart. Med en Goes Space 70 i familjen blir det mycket kul! Lämplig från 6 år. Oregistrerad.

Pris

Space 70:

9900kr

kayo predator

GOES 110 PREDATOR

Cool quad för de lite äldre barnen.

Pris

Predator 110:

15 900kr

Stels är kraftfulla fyrhjulingar gjorda för att klara stora påfrestningar. Den har en kraftfull design och en stark motor.
stels 800

ATV STELS 800G GUEPARD Touring

Finns i butiken, kom förbi och titta på detta 61 hästars monster med hela 32cm markfrigång!
Servostyrning, drag, vinsch och dubbeldyna är några av alla saker som är standard på denna modell.

 

Pris

Stels 800 Guepard Touring Traktor B:

114 900kr

Stels 850 Guepard Trophy Pro

Nu pratar vi om en rejält stor maskin med en av marknadens största maskiner, hela 155 cm hjulbas och 32 cm markfrigång. Hasplåt i aluminium är standard likväl som frontbåge och vinsch.

 

Pris

Stels 850 Guepard Trophy Pro:

124 900kr

stels 850

THE POWER OF DREAMS

stels 800

HONDA FOREMAN

Working class hero säger man om Honda FOREMAN 520, arbetsmaskinernas hjälte nummer ett – FOREMAN!

Hondas ATV program med terrängskotrar för arbete är oöverträffat, till 2020 har de uppdaterats rejält och nu är de bättre än någonsin.

Med sin nu större motor på hela 518cc med mer effekt och bättre vridmoment har Honda Foreman blivit ett ännu bättre arbetsredskap. Den 5-växlade lådan som manövreras med knappar på styret gör att du ”bara är ett knapptryck” från att alltid ha rätt växel. Denna kombination gör att motorns kraft alltid går direkt ner i marken vilket ger bästa möjliga drift i alla situationer.

Pris

Honda Foreman:

132 900 kr

HONDA RUBICON

HONDA RUBICON NU ÄNNU BÄTTRE ÄN INNAN!
Med komfort och kvalitet är RUBICON maskinen för alla användningsområden från tufft dagligt arbete till ren nöjesåkning. Den delade bakaxeln med sin individuella upphängning gör framkomligheten överlägsen.

Alla reglage och manöverdon sitter ergonomiskt och logiskt placerade vilket gör att man direkt känner sig hemma på en RUBICON. Den starka motorn och DCT-växellådan gör det enkelt att köra i svår terräng och tillåter en mjuk och fin körning vid transport vilket gör RUBICON till den ultimata arbetspartnern.

Pris

HONDA RUBICON:

153 900 kr

stels 850